Over Ons

NULTIENTAX!  Rotterdam & Omgeving

Bent u op zoek naar een taxi service die u overal, van deur tot deur kan brengen tegen een scherp tarief? Dan bent u op het juiste adres. Nultientaxi vervoert de klanten snel en veilig van A naar B. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor u. Zoals onze naam al aangeeft rijden wij in Rotterdam en Omgevingen. Wij hebben zeer scherpe prijzen en een kwalitatief hoge service. U kunt via onze online boekingssysteem 24/7 een taxi reserveren. Daardoor kunt u in slechts een aantal muisklikken zeer gemakkelijk en snel een taxi bestellen.

24/7 Beschikbaar

Onze chauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om u naar de gewenste bestemming te vervoeren.

Online boeken 

Wij brengen u voordelig, veilig en snel naar uw bestemming. U kunt gemakkelijk een taxi reserveren via onze online boekingssysteem.

NULTIENTAX! heeft professionele chauffeurs 

Al onze chauffeurs zijn professioneel, ze zijn meertalig en staan altijd voor u klaar. Samengevat zijn onze chauffeurs klantvriendelijk, stipt op tijd, netjes gekleed en professioneel opgeleid. Wilt u tips over het bruisende uitgaansleven van Rotterdam? Bent u op zoek naar een interessant museum? Of wilt u een culinair avondje uit? Onze ervaren en opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig uw bestemming bereikt.

Wilt u na het lezen van bovenstaande een rit reserveren bij Nultientaxi ?                

Dat kan! Via onze website kunt u eenvoudig en snel online een taxi reserveren. Voltooi de stappen via het onderstaande boekingssysteem, stuur ons een WhatsApp via de button rechtsonder in beeld of bel met

+31 6 27 17 20 00 om een taxi te bestellen.Zoekt u vervoer in Rotterdam & Omgeving? Dan zijn wij u graag van dienst!

Bestel een NULTIENTAX!